Startsida / Inlägg

Tappade kameror – och det verkar lossna för tidigare favoriten

av Tobbe Ek
Bild från det tidigare genrepet Foto: Robin Lorentz-Allard

Jag tycker att det ser ut som att Ukrainas Go A och sångerskan tappar en del kameror på dagrepet nu. Hon ser också lite loj ut jämfört med intensiteten under andra rep. Men det är som sagt ikväll som gäller.

Bild från det tidigare genrepet Foto: Robin Lorentz-Allard

Maltas destiny har håret uppsatt i knut nu, men jag gissar att det bara är för att det är ett osminkat dagrep. Men nu har hon feeling. Hon har känts lite tillgjord på repen, men nu känns det som att det kan lossna. Hon var stor förhandsfavorit innan vi kom till Rotterdam, men har dalat lite sedan repen drog igång.

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB