Startsida / Inlägg

Testad och klar för final

av Tobbe Ek

Nu har jag tagit mig till Ahoy arena. Sista gången jag gick in genom säkerheten den här gången. Jag passade på att testa mig en sista gång redan igår kväll bara för att vara säker på att jag skulle bli insläppt idag.

Vi i pressen och alla andra måste testa oss var 48:e timme och jag skulle behöva ta ett nytt test nu i morse, men för att kunna sova lugnt i natt passade jag på att förnya mitt test igår.

Foto: Robin Lorentz-Allard

Det blev tops i näsan igen, andningstestet har bara funkat en gång på mig, alla andra gånger har jag fått ta topsen i näsan, totalt sex coronatest har jag gjort här i Rotterdam. Och så PCR-testet som krävdes för att jag skulle få resa in i Nederländerna dagen före avresa.

Testbås på rad inne i testtältet vid sidan av arenan Foto: Robin Lorentz-Allard

Så nu kommer jag kunna rapportera om det sista genrepet och sändningen ikväll här på plats i presscentret i anslutning till arenan. Det känns skönt.

Foto: Robin Lorentz-Allard
alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB