Startsida / Inlägg

Tillbaka i det dystopiska väntrummet – dags för coronatest

av Tobbe Ek

Efter 48 timmar blev det dags att testa sig igen i morse. Annars hade jag inte blivit insläppt i arenan igen.

Och den här gången gick testet på utandningsluften inte lika bra. Det verkar som att en majoritet av alla som får blåsa och puffa och andas och puffa igen blir underkända och därför måste ta ett antigentest med tops i näsan.

Jag kan lova att hon grävde läääääänge i min lilla känsliga näsborre.

Och sen fick jag sätta mig och vänta på resultatet i det här dystopiska tältväntrummet. Även fast jag vet att jag inte utsatt mig för några som helst risker och dessutom har antikroppar så är känslan lite nervös medan man väntar. Antigen-testerna kan ju också ge en liten andel falskt positiva resultat, och då skulle ett PCR-test med labresultat vänta och isolering på hotellrummet tills man fått det svaret.

Men efter en dryg kvart pep det till i mobilen med ett sms. Negativt! Så jag är välkommen i Eurovision-världen i ytterligare 48 timmar. Hurra!

Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB