Startsida / Inlägg

Tusse efter juryrepet: ”Känns fantastiskt”

av Tobbe Ek

Både Tusse och den svenska delegationschefen Lotta Furebäck var nöjda med det sena genrepet. Precis som jag trodde var det inte något problem med Tusses medhörning efter att svenskteamet sagt ifrån efter tidiga genrepet.

– Tusses medhörning var perfekt, inga problem alls, säger Lotta Furebäck.

– Jag tycker att vi hade ett väldigt bra rep, det är så nära perfekt. Tusse och dansarna fick en sån otrolig energikick av att det var publik, vilket också lyfte dem. Nu är det bara några små små detaljer som vi ska tweaka. Vi fortsätter att jobba in i kaklet.

Tusse var jublande glad, precis som det syntes på honom under repet. Jag fick precis ett sms från honom:

– Det känns fantastiskt! Det var första gången jag sjöng för livepublik på över ett år och det var supermäktigt. Jag och dansarna hade sjukt kul på scen! Nu ser vi fram emot semifinalen imorgon och hoppas på en lika fantastisk publik, säger han.

Bild från det tidiga genrepet Foto: Robin Lorentz-Allard
alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB