Startsida / Inlägg

Tusse till Sverige: Jag svek er inte!

av Tobbe Ek
Foto: Robin Lorentz-Allard

Tusse börjar med att rätta till sin svenska flagga så att den ligger rätt för kamerorna.

Foto: Robin Lorentz-Allard

Och han passar också på att visa sina kläder:

– Jag måste visa min putfit, säger han och skrattar.

Foto: Robin Lorentz-Allard

– Vi blev som galna. Det var tortyr att vänta, säger Tusse om att få vänta till sjunde land.

Foto: Robin Lorentz-Allard

– Vårt buskap som vi har. Första gången jag hörde låten blev jag blåst av stolen av hur man kan förena folk genom en låt och det är den här låten  det är. Jag är här för att säga att min röst räknas, att din röst räkanas att alla våras röster räknas.

Foto: Robin Lorentz-Allard

jag är så lycklig över att Sverige är i final igen, jag svek dem inte!

Tusse drar andra halvan.

alcazar Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB