Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Malou Prytz ”ASS” – Theoz hamrar in låttiteln – Shirley kommer få de äldre tittarna med sig – Omar får musta till en tunn soppa – Stråhed för barnen och gin tonic-publiken – Cornelias Lana Del Ray-låt – Robin Bengtsson upprepar sig inte

av Tobbe Ek
artikelbild

Malou Prytz ”ASS” – Theoz hamrar in låttiteln – Shirley kommer få de äldre tittarna med sig – Omar får musta till en tunn soppa – Stråhed för barnen och gin tonic-publiken – Cornelias Lana Del Ray-låt – Robin Bengtsson upprepar sig inte

Nu får vi höra alla låtar en gång till. Jag uppdaterar det här blogginlägget låt för låt. Malou Prytz. De flesta kommer inte reagera på det märkliga sättet att stava B-A-N-A-ASS, men den som hör kommer inte kunna tänka på nåt annat. Jag fnittrar mig genom låten. Men om Malou...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen schlager Wiktoria Johansson
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB