Startsida / Inlägg
DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKEL

Jag kanske borde ha sovit istället för att podda

av Tobbe Ek
artikelbild

Jag kanske borde ha sovit istället för att podda

Hur det kommer sig att jag nu har bloggat hela dagen? Jo, Jenny Ågren tvingade ju upp både mig och Markus Larsson för att spela in en mycket mycket trött dagen efter-podcast med snack om resultatet. Jag lyssnar nu. Och känner att jag kanske hellre skulle ha sovit några timmar...
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo Dotter eric saade esc finland Henric von Zweigbergk John Lundvik Jon Henrik Fjällgren Liamoo Lisa Ajax loreen Mariette Hansson Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson sanna nielsen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB