Startsida / Inlägg

Nu börjar viktiga juryrepet

av Tobbe Ek

Nu dags för ännu ett genrep. Det förra slutade ju nyss känns det som. Men det här är betydligt viktigare, för det är kvällens genrep som jurygrupperna runt om i Europa får se och bedöma. Så nu får fasiken den italienska produktionen skärpa sig så att ljudet funkar för Cornelia och alla de andra artisterna.

Vi har inte vår egen fotograf i arenan, så en del bilder kommer vara från dagrepet, men TT:s fotograf är där inne så om det händer något riktigt uppseendeväckande kommer vi kunna ha bild på det i alla fall, det känns bra.

Alessandro Cattelan öppnar med ett dansnummer med italiensk självdistans. Nu är det rätt kul.

Bild från tidigigare rep Foto: Robin Lorentz Allard
Anton Ewald Benjamin Ingrosso christer björkman Danny Saucedo eric saade esc Henric von Zweigbergk John Lundvik Lina Hedlund Lisa Ajax loreen melodifestival Måns Zelmerlöw norge Oscar Zia Robin Bengtsson ryssland sanna nielsen schlager zweigbergk
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ola Palmström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB