Som godis…fast bättre!
avNy dag – nya tag!
Kom på ett recept som jag måste dela med mig av till er, rawfoodbollar! Smakar nästan precis som chokladbollar!
Grundreceptet är från Erika Palmkrants Aziz.
Du kan även äta dessa som mellanmål med gott samvete! Enkla att göra dessutom:-)
Du behöver:
3 dl mandlar
2 msk kokosolja
2 msk kakao
1 msk carobpulver ( kan beställas på rawfoodshop.se eller köpas i hälsokosten)
3 dl dadlar färska
Kokos att rulla bollarna i
Gör så här:
Häll mandeln i en mixer och mixa till mjöl. Häll mjölet i en skål. Tillsätt kokosolja och rör om. Häll i kakao och carobpulver och rör om.
Mixa dadlarna i mixern och blanda ner i skålen. Rör om till en saftig gegga!
Rulla till bollar och rulla i kokos. Ställ in i kylskåpet!
Sen är det bara att mumsa på:-)
Kramar Annika