Startsida / Inlägg

Så här bra blev brödet!

av Annika Sjöö
20120313-202433.jpg

Här är resultatet – surdegsbröd på 4 timmar!

Har precis njutit av en macka med smör som smällt för att brödet fortfarande var varmt. Så gott…

Surdegsbröd är ett bra alternativ av bröd!
Brödet blir saftigare och håller längre.
Under processen bildas mjölksyra, ättiksyra och etanol som ger mer smak åt brödet och sänker GI, så att du får ett långsammare blodsockersvar.
Fytinsyran i brödet bryts ned under jäsprocessen. Detta gör att mineraler som t ex järn frigörs och tas upp bättre av din kropp. (www.matvett.se)

Denna smarta surdegslösning finns att köpa på Ica och stod vid jästen!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB