Startsida / Inlägg

Choklad- och kokos ”gegga”

av Annika Sjöö

Jag vet att bilden kanske inte ser så aptitlig ut, men gott var det i alla fall!

Fikade med mamma hemma hos oss idag, men kände för att göra något nyttigare till mig. Så jag tog helt enkelt av det som fanns hemma och då blev det en choklad och kokos ”gegga”:-)

Först smälte jag en sked smör. Sen blandade jag i lite kakao, kokos, hasselnötsmjöl och sukrin och vips var det en god fika!

20120409-181149.jpg
  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Emelie Pedermo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB