Startsida / Inlägg

Jämförelse av nötter

av Annika Sjöö
20120516-183111.jpg

Hej!

Nedan följer kolhydrats, fett- och proteininnehåll hos några av de vanligaste nötterna.
Siffrorna anger innehåll/100g.

Kolhydrater Fett Protein

Pecannöt 9.2 68 7.8

Pistaschnöt 22 48.5 20.5

Valnöt 13.1 62 14.3

Mandel 13.3 52 20

Cashewnöt 26.5 46.5 15.3

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB