Startsida / Inlägg

Hallon- och lakritsglass!

av Annika Sjöö
20120526-094853.jpg

Hej!

Igår hade jag finbesök av en god vän! Vi tittade på let’s dance och jag hade lagat middag. Det blev Low carb paj och Low carb glass med hallon och lakrits!

Trots att jag följde receptet och tog mer lakritspulver än rekommenderat så tyckte jag fortfarande att det smakade för lite lakrits…får bli mer nästa gång:-)
Här kommer ett förnyat recept!

Du behöver:
1 burk lättkesella
3 dl frysta hallon
5 tsk lakritspulver

Mixa hallonen och blanda med kesella och lakritspulver. Ställ in i frysen en halvtimma. Klart för servering!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB