Startsida / Inlägg

Kanelbullar à la lchf

av Annika Sjöö
20120618-182032.jpg

Alltså, för några år sedan fanns liksom inte det här med alternativa mjölsorter. Nu fullständigt kryllar det av dem!

När jag fick nys om dinkelmjöl tyckte jag att det var fantastiskt, men nu är det ju ingenting jämfört med alla lowcarb-mjöl som finns. Och visst är det ändå lite coolt att man kan göra kanelbullar utan kolhydrater? Som dessutom smakar riktigt gott?!

Idag bakade jag och Kelvin tillsammans (notera: jag bakade, han kladdade) Mariann Anderssons lchf kanelbullar. Jag ändrade lite i receptet och la till sukrin även i fyllningen. Sen fick jag ha inne dem i ugnen lite längre än enligt recept. Men goda blev dem! Du hittar receptet HÄR

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB