Startsida / Inlägg

En enkel middag

av Annika Sjöö
20120624-172313.jpg

Fortsätter dagen i enkelhetens spår. Har just nu inne två köttfärslimpor i ugnen. Det får bli kvällens middag samt veckans matlådor:-)

Om du inte orkar stå och steka köttfärs så är limpor ett grymt alternativ!
Du behöver till en limpa:
500 g köttfärs
2 ägg
1/2 burk cremefraiche
Salt och peppar

Blanda ner ägg och cremefraiche i köttfärsen. Rör om väl med gaffel. Salta och peppra.
Använd bakplåtspapper till en brödform (se bilden) och fyll den med köttfärs.
In i ugnen på 200 grader ca 40 min!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB