Startsida / Inlägg

Lowcarb bröd

av Annika Sjöö

Hej hej!

Igår bakade jag detta lowcarb bröd från mindresocker.com!
Både Michael och jag tyckte jättemycket om det och det var verkligen enkelt att göra.

Produktbeskrivning:
LCHF Bröd med solrosfrön och pumpakärnor

  • 1 gr kolhydrat per skiva
  • Utan gluten, jäst, socker eller mjölk
  • Håller dig mätt längre
  • Enkel beredning – ingen knådning eller jäsning

Brödmixen skall enbart blandas med vatten och gräddas  i  ca 1 timme i den medföljande brödformen.Brödet är saftigt och smakfullt, samt håller sig färskt i flera dagar.

En skiva utav brödet har enbart 1 gram kolhydrater och 58 kalorier, men hela 8,5 gram kostfiber. Detta är 36% mindre kalorier, 94% mindre kolhydrater och över 4 gånger så mycket fibrer som i vanligt grovt bröd.

Ingredienser: frön och kärnor (psyllium, solros, sesam, pumpa, lin), fiber ( från sockerbetor och ärter, Fiberfin resistent majsstärkelse), heläggpulver, ärtprotein, s¨tningsmedel Sukrin (erytritol), bakpulver (E450, E500, mineralsalt (natruimklorid och kaliumklorid).


  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB