Startsida / Inlägg

En alternativ proteinkälla

av Annika Sjöö
20120706-130841.jpg

Hej!
Oftast när vi tänker på protein i maten så tänker de flesta av oss på kött, fisk eller kyckling. Men har du tänk på att även ost är en proteinkälla?

Det är ju såååå gott med stekt halloumiost t.ex. Det åt vi igår till sommarsalladen tillsammans med kyckling. Mumma!

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB