Startsida / Inlägg

Smarriga proteinbollar!

av Annika Sjöö
20120809-184827.jpg

Hej!

Har precis gjort två varianter av proteinbollar – chokladsmak samt jordgubb! Båda har samma grundrecept, men olika smaker på proteinpulver samt vad jag rullat dem i.

Recept:

1 dl hasselnötsmjöl
2 skopor proteinpulver ( choklad eller jordgubb eller annat valfritt)
1 msk jordnötssmör
3 msk smält kokosolja

Blanda allt och rulla till bollar. Rulla chokladbollarna i kakao samt jordgubbsbollarna i kokos. Smarriga och perfekta som mellanmål!

Jag använde choklad och jordgubbs protein från Majestic Nutrition.

Kram

  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB