Startsida / Inlägg

Mat på resan!

av Annika Sjöö

Hej!

Hur gör man egentligen med maten under semestern?
Ja, antingen släpper man allt och äter precis vad man vill och faller för alla frestelser, det är ok.
Eller så gör man det inte, om man inte vill falla ur sina goda rutiner. Your choice.

Om man väljer det andra alternativet så följer här några tips:

Ta med mat på flyget. Flygmaten (om den inte ingår) är oftast svindyr och dessutom inte ens god!

Välj mer protein och grönsaker/rotfrukter på tallriken än de friterade och stärkelserika sakerna.

Ät massor av frukt, som dessutom oftast är godare utomlands!

Köp med och ha mellanmål på rummet så slipper du slänga i dig något onödigt i farten.

För mig är njutning bl.a att kunna ta ett glas vin på balkongen, vilket jag definitivt unnar mig här nere!

Kram

20121023-175807.jpg
  • Tjänstgörande redaktörer: Jenny Åsell, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB