Startsida / Inlägg

Honungsrostade mandlar med sesamfrön

av Annika Sjöö
20121103-161229.jpg

Hej!

Vill tipsa er om ett grymt gott lördagsmys – honungsrostade mandlar med sesamfrön!

Gör så här:
Häll ca 1 dl honung i en skål.
Lägg i 200g skalade mandlar och rör om. Tillsätt 1,5 dl sesamfrön och rör om igen.
Rosta på medelstark värme i en stekpanna tills de är gyllenbruna.

Ät och njut!

Kram

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB