Startsida / Inlägg

Choklad, vanilj och kanelbollar!

av Annika Sjöö
20121128-124411.jpg

Du behöver:
200 g urkärnade dadlar
dl gojibär
1dl mandelmjöl
2 msk kakao
1 msk kanel
1 tsk vaniljrom
ev. en skvätt vatten
Kokosflingor att rulla i

Mixa dadlar, gojibär och vaniljrom i en matberedare. Häll i övriga ingredienser och mixa igen.
Rulla till bollar och rulla i kokos. Ställ in i kylen.

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB