Startsida / Inlägg

Nyttigare julgodis!

av Annika Sjöö
20121218-194646.jpg

Heej!

Ikväll blev det storjulgodisbak! Saffransbountys recept HÄR, vit kardemumma tryffel HÄR och ischoklad med pepparmint och kokos här:

100 g mörk choklad
50 g kokosfett
1 dl kokosflingor
2 krm pepparmints arom

Smält choklad och kokosfett över vattenbad. Häll i kokos och pepparmint och rör om. Häll i ischokladformar och låt stelna i kylen.

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB