Startsida / Inlägg

Banan – och cashewrulle!

av Annika Sjöö
20130120-135401.jpg

Hej!

Vill du äta ett gott mellanmål? Pröva då denna banan – och cashewrulle!

Följ receptet till bananscones, men bred ut smeten över en halv plåt med bakplåtspapper istället.
Skär brödet i avlånga bitar, bred på cashewsmör och rulla ihop. Smaskens!

Kram

  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson & Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB