Startsida / Inlägg

Mumsigt middagtips!

av Annika Sjöö

20130306-112817.jpgHej vänner!

Häromdagen lagade jag en riktig höjdarmiddag med inspiration från Paleolifestyle!

Du behöver:

Fläskytterfilé ca 1000 gram
2 paket bacon
1 basilika kruka
5 soltorkade tomater

Sätt ugnen på 200 grader.
Stek Fläskytterfilén i några minuter på båda sidorna på hög värme. Skär ett snitt i den och fyll med basilika och soltorkade tomater.
Lägg ut baconskivor i en form och placera filén på dem. Linda om filén med baconskivorna och ställ in i ugnen ca 30 min. Skär ett snitt i filén innan du tar ut den så att den inte är rosa:-)
Servera gärna med blomkålsris!

20130306-112855.jpg 20130306-112904.jpg
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB