Startsida / Inlägg

Vad hände liksom?

av Annika Sjöö
20130418-132947.jpg

Hej vänner!

Idag hände något mycket märkligt när jag tränade för Michael. Vi körde ett CrossFit inspirerat pass bestående av bl.a ”Wall-balls”, där man kastar en tung mjuk boll upp mot väggen och tar emot samtidigt som man sätter sig ner i en knäböj.

Jag kände väl redan från start att jag inte direkt hade min starkaste dag, men andra gången jag körde Wall-balls så fick jag helt plötsligt ingen luft?! Kunde knappt andas, så vi fick avbryta hela passet! Både Michael och jag blev lite skärrade av situationen. Har aldrig hänt innan?

Nu är det ju lugnt igen, men har aldrig varit med om det tidigare…konstigt.

Kram Annika

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB