Startsida / Inlägg

Tunnt bananbröd!

av Annika Sjöö
20130513-165447.jpg

Hej!

I morse mixade jag ihop detta goda och tunna bananbröd! Det är väldigt enkelt att göra och smakar ljuvligt tillsammans med mandelsmör och skivad banan.

Du behöver:
2 skivade bananer
1,5 dl hasselnötsmjöl
2 ägg
0,5 tsk vaniljpulver
2 msk kokosmjölk
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt i matberedare eller mixer. Häll på en plåt med bakplåtspapper och bred ut jämnt över plåten.
Grädda i mitten av ugnen 10-12 min.
Om brödet har svårt att släppa från pappret. Pensla med kallt vatten på pappret så släpper det lättare.

20130513-165455.jpg 20130513-165504.jpg
  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson & Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB