Startsida / Inlägg

Glass i stora lass!

av Annika Sjöö
20130525-103514.jpg

Hej!

Jag är inne i fruktglass-period! Det går ju att göra sååå god glass av bara frukt och bär.

Igår tror jag att jag lyckades med den bästa hittills! En perfekt kombination av mango och banan som blev precis som vanlig glasskonsistens.

Du behöver:
1 skivad mango
1,5 skivad banan

Frys in frukten i ca 2 timmar. Mixa till glasskonsistens i matberedaren. Svårare än så är det inte!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB