Startsida / Inlägg

Microchips!

av Annika Sjöö
20130610-213852.jpg

TACK Sofie för tipset om att göra sötpotatischips i micron!

Skiva sötpotatisen tunnt och lägg på en tallrik. Krydda med havssalt och chilipulver. Ställ in i micron ca 5 min. Antal minuter varierar med microvågsugn. Kolla av efter någon minut!

Knapriga och goda!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB