Startsida / Inlägg

Friday dinner and saturday scones!

av Annika Sjöö
20130803-104902.jpg

Heej!

Igår var vi på supermysig middag hos kära vänner! Grymt god grillmat och dessert! Tror att Kelvin kärade ner sig i en av döttrarna:-)

20130803-104947.jpg

Till frukost idag slängde jag ihop superenkla och goda bananscones:

2 bananer
2 ägg
2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjölk
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Kanel

Sätt ugnen på 175 grader (gärna varmluft). Blanda alla ingredienser i matberedare. Klicka ut till 8 scones på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i ca 15-17 min.

20130803-105302.jpgMums!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Akvelina Smed
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB