Startsida / Inlägg

Mat på resan

av Annika Sjöö

Hej!

Idag är jag på resande fot och hur gör jag med maten då? Jo, jag försöker göra det bästa av situationen och planera innan!

Bakade Paleoscones igår kväll som jag tog med mig som frukost på tåget. Ägg funkar ju också utmärkt att ta med.

Som tur var serverade de pulled pork till lunch när jag kom fram:-) skippade såklart pastan och tog sallad till!

20130817-123000.jpg
I min väska har jag packat ner nötter, frukt och kokoschips!
På hemvägen tänker jag köpa med mig någon sallad och om det krisar så kan detta vara ett bra alternativ – endast frukt!

20130817-123042.jpg
Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB