Startsida / Inlägg

Ugnsbakad lyxomelett!

av Annika Sjöö
20130819-211745.jpg

Alltså shit vilken god ugnsbakad lax – och svampomelett jag gjorde idag!

Så här gör du:
Sätt ugnen på 200 grader. Stek 300 g svamp i olja och lite havssalt och lägg i en ugnsform. Skär ca 200 g rökt lax i småbitar och blanda med svampen.
I en skål blandar du 4 ägg med 1 dl kokosmjölk, peppar och lite havssalt.
Häll över svampen och laxen.
Ställ in i ugnen ca 20 min!

Gott!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Akvelina Smed
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB