Startsida / Inlägg

Lördagsmys med fruktglass

av Annika Sjöö
20130824-212930.jpg

Godkväll!

Jag måste bara säga att fruktglass verkligen är ”the shit”! Om man använder fryst och skivad banan som bas så kan man egentligen blanda med vilken annan frukt som helst och ändå få riktig glasskonsistens!

Ikväll testade vi att frysa in skivat päron, vilket blev en grym smakkombination tillsammans med bananen.
Jag använde 1 banan och 2 små päron. Skivade dem i små bitar och frös ner dem. Sedan mixade jag dem tillsammans med 0,5 dl kokosmjölk i matberedaren.
Serverade med kanel på!

Kram

  • Tjänstgörande redaktör: Wayne Seretis
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB