Startsida / Inlägg

Annikas paleo-tacos!

av Annika Sjöö
20130825-191242.jpg

Heej!

Hoppas ni har en mysig söndag!

Vill gärna dela med mig av kvällens tacomys:-)

Tacobröd:
3 dl mandelmjöl
3 ägg
2 tsk fiberhusk
0,5 dl smakfri kokosolja (smält)
0,5 dl kokosmjölk
0,5 tsk havssalt

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt i matberedaren och klicka ut 4 st klickar på en plåt med bakplåtspapper. Ta lite vatten på händerna och tryck ut dem till 4 runda platta bröd. Grädda i ugnen ca 15 min.

Tacokrydda:
2 tsk spiskummin
2 tsk vitlökspulver
2 tsk paprikapulver
1 tsk chilipulver
1 tsk havssalt
1 krm cayennepeppar

Blanda i din köttfärs när du steker den!

20130825-193502.jpg
Paleo-aioli:
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
0,5 dl olivolja
0,5 dl smakfri smält kokosolja
1 vitlöksklyfta

Blanda ägg och dijonsenap ordentligt i matberedaren. Rör ner lite olja i taget under tiden som matberedaren är på. OBS! Lite i taget:-)
Pressa i en vitlöksklyfta och blanda lite till. Ställ in i kylen innan servering!

Servera med favoritgrönsakerna!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB