Startsida / Inlägg

Italiensk salami – och köttfärspizza

av Annika Sjöö
20130915-192137.jpg

Hej!

Det blir bara godare och godare att äta paleomat! Vad sägs om min nykomponerade paleopizza med salami(hög kötthalt) och köttfärs?

Botten:
3 ägg
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjölk
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Havssalt

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser i matberedaren och bred ut över en plåt med bakplåtspapper:
Grädda i 15 min.

20130915-191808.jpg
Stek 700 gram nötfärs. Blanda i krossade tomater, havssalt, peppar och vitlökspulver. Bred ut över botten.

20130915-191934.jpg
Blanda 2 ägg med 1 dl kokosmjölk havssalt och peppar och häll över pizzan.
Lägg på italiensk salami med hög kötthalt!
Höj ugnen till 225 och grädda i 15 min till.

Mums!

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB