Startsida / Inlägg

Dadel – och kokosscones

av Annika Sjöö
20130919-102726.jpg

Heej!

Älskade min frukost i morse! Testa dessa, you will love them!

7 dadlar
3 dl hasselnötsmjöl
3 ägg
0,5 dl chiafrön
2 dl kokoschips
1 dl vatten
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa allt i matberedaren och klicka ut 6 st scones på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 15-17 min.
Supergoda!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB