Startsida / Inlägg

Parmachips

av Annika Sjöö
20131002-192251.jpg

Hej!

Ikväll får jag besök av en tjejkompis och då blir det lite bubbel och parmachips!
Parmachips är ett kanongott bra paleosnack som dessutom är enkelt att göra.

Lägg ut 1 pkt parmaskinka (100 g) på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i ugnen på 175 grader ca 15 min eller tills chipsen är krispiga. Låt svalna.

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB