Startsida / Inlägg

Två middagsförslag!

av Annika Sjöö

Hej!

Här följer två middagsförslag till er som har idétorka idag!

20131005-135415.jpgStekt fjällskav med blomkålsris:
250 g fjällskav
1 blomkålshuvud
Havssalt
Peppar

Stek fjällskav i smakfri kokosolja på hög värme i några minuter. Salta och peppra.
Riv ett blomkålshuvud och koka i 2 min. Salta med havssalt.
Klart!

20131005-135744.jpgBaconlindade köttfärsbiffar m sötpotatis:
500 g köttfärs
1 ägg
Havssalt
Peppar
1 pkt bacon 140 g
Blanda köttfärs och ägg. Salta och peppra. Rulla till biffar och linda in i bacon.
Ställ in i ugnen på 225 grader i 15 min.
Skiva sötpotatis och lägg i ugnsform. Klicka ut lite kokosolja över potatisen. Salta mes havssalt.
Ställ in i ugnen på 225 grader i 25 min.

Servera med grönsaker!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB