Startsida / Inlägg

Choklad – och pepparkaksbollar!

av Annika Sjöö
20131106-203552.jpg

Godkväll!

Idag blev jag så sugen på lite sött och gjorde precis som Julia – bakade pepparkaksbollar! Jag slog även på stort och gjorde chokladbollar också!

Pepparkaksbollar:
10 dadlar
2 dl hasselnötsmjöl
2 msk kokosolja
1 tsk pepparkakskrydda
1 msk vatten

Mixa allt i matberedaren och rulla till bollar! Ställ in i kylen.

Chokladbollar:
Samma som ovan, men istället för pepparkakskrydda tar du 1 msk kakao.

20131106-203559.jpg
Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB