Startsida / Inlägg

Sockerfri choklad -och kardemummatryffel

av Annika Sjöö
20131222-195227.jpg

Godkväll!

Denna sockerfria tryffel är fantastiskt god och passar perfekt på julgodisbordet!

200g sockerfri ljus choklad
1 dl kokosgrädde
2 msk kokosolja
1,5 tsk kardemumma

Koka upp grädden och dra kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och blanda ner kokosfett och kardemumma. Rör om tills allting blandas. Låt svalna och ställ in i kylskåpet någon timma.
Rulla små kulor och ta fram precis innan servering!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB