Startsida / Inlägg

Banan – och kanelscones

av Annika Sjöö
20131229-101108.jpg

Hej hej!

Mysfrukost med goda paleoscones här hemma idag!

Du behöver:
2 bananer
2 ägg
2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
1 msk kanel
1 tsk vaniljpulver

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananerna och blanda i övriga ingredienser. Rör om och klicka ut ca 7 st scones på bakplåtspapperklädd plåt.
Grädda i mitten av ugnen ca 12 min (gärna varmluft).
Servera som de är eller med tex mandelsmör!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB