Startsida / Inlägg

Paleoäpplepaj

av Annika Sjöö
20140104-145749.jpg

Heej!

Ikväll ska vi hem till några vänner och då ska vi ta med oss en efterrätt. Har precis förberett en paleoäpplepaj!

Till en ugnsform;

3 stora äpplen
500 g hasselnötsmjöl
4 msk kokosolja
4 msk honung
2 tsk vaniljpulver
Kanel
Kardemumma

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser i en matberedare och mixa. Skär äpplena i tunna skivor och lägg i formen. Strö över blandningen. Grädda i nedre delan av ugnen ca 20 min.
Servera med kokosgrädde!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elvira S Barsotti och Filip Elofsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB