Startsida / Inlägg

Morotsbröd

av Annika Sjöö
20140205-162207.jpg

Hej hej!

Igår kväll bakade jag detta ljuvliga morotsbröd ! Hade ingen brödkrydda i utan endast havssalt. Använde även mindre fiberhusk (3 tsk), då min mage kan reagera på för mycket av det. Det funkade utmärkt ändå och brödet var fantastiskt gott!!!

Kram

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB