Startsida / Inlägg

Min ”lilla” blogg…

av Annika Sjöö
20140302-082717.jpg

Hej kära läsare!

Jag vet att min blogg är ”liten” i jämförelse med många av de andra som är nominerade i årets träningsbloggFinest Awards, men just därför är det också extra roligt att ha blivit nominerad!

Ni som känner mig vet att jag brunnit för träning sedan jag föddes:-) Jag är utbildad idrottslärare och instruktör i flertalet olika träningsformer sedan 15 år tillbaka. Jag har fått den stora äran att presentera träningsklasser på de största konventen världen över och nu på fredag åker jag och min familj och jobbar på Springtimes härliga träningsresor! (där Wellness är värd första veckan). Jag har tillsammans med min man gett ut 2 (snart 3) träningsdvd:er och nyligen en mycket uppskattad träningsbok!

Så om du känner att jag är en värdig vinnare så kan du rösta HÄR varje dag/en gång per ip adress. Glöm inte skicka iväg dina röster när du lagt dem! Röstningen pågår en vecka till fram till 9 mars.

Kramar Annika

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB