Startsida / Inlägg

Ugnsbakad omelett

av Annika Sjöö

20140303-131945.jpgHej!

Alltså jag måste nog faktiskt skryta lite över hur sjukt snygg min ugnsbakade frukostomelett blev i morse:-) Och god för den delen. Vill du testa?

Du behöver:

6 ägg
1 dl osötad mandelmjölk
1 pkt bacon
1 dl coktailtomater
Machésallad
1/2 lök
Havssalt
Svartpeppar

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka löken. Klipp och stek baconet något med löken. Vispa ägg och mandelmjölk och blanda i bacon och lök. Skiva tomater och sallad och blanda ner. Salta och peppra. Klä en rund form med bakplåtspapper och häll i blandningen. Ställ in i ugnen ca 20 min. Mums!

20140303-132334.jpg

20140303-132055.jpgKram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB