Startsida / Inlägg

Köttfärsfylld paprika

av Annika Sjöö
20140416-193456.jpg

Hej!

Ikväll tillagade jag denna favoriträtt! Så gott och så enkelt!

Köttfärsfylld paprika:
4 medelstora paprikor
500 g köttfärs
1 pkt krossade tomater
1 gul lök
4 vitlökar
Havssalt
Peppar
Purjolök

Sätt ugnen på 225 grader varmluft. Hacka lök och vitlök och bryn i stekpanna. Lägg i färsen och bryn tillsammans. Häll i krossade tomater, havssalt och peppar och rör om ordentligt.
Skär av toppen på varje paprika och gröp ur innehållet. Fyll paprikorna med köttfärsen.
Ställ in i ugnen i ca 30 min. Toppa med skivad purjolök.

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB