Startsida / Inlägg

Paleo äpplebröd

av Annika Sjöö
20140516-082549.jpg

Heej!

Testade att göra äpplebröd häromdagen. Jättegott faktiskt! Funkar även utmärkt att frysa in.

Du behöver:
4 dl mandelmjöl
3 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
0,5 tsk havssalt
1 rivet äpple
5 ägg
2 dl vatten

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Vispa ägg och vatten tillsammans i en annan skål. Riv äpplet.
Häll lite i taget av äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om under tiden. Blanda ner det rivna äpplet.
Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen ca 18-20 minuter. Skär i rutor och frys in!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Jenny Åsell och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB