Startsida / Inlägg

Spenatsoppa med knaperstekt bacon!

av Annika Sjöö

20140522-112603-41163513.jpgHej!

Så gott och enkelt det här var då! Gårdagens middag – spenatsoppa med ägg och knaperstekt bacon.

4 pers:
1000g spenat
4 dl osötad mandelmjölk
Havssalt
2 pkt bacon
4 ägg

Koka spenaten på medelhög värme. Tillsätt mandelmjölk och havssalt och låt puttra några minuter.
Klipp baconet i små bitar och knaperstek. Koka äggen.
Skiva äggen och strö bacon över soppan. Såååå gott!

Kram Annika

  • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB