Skidskytteblogg

med Björn Ferry

Arkiv för May 2009

- Sida 1 av 1

Sollér

av Björn Ferry

Inget internet pa hotellet. Nu har jag Nisse, Fredrik och Magnus steppat ivag till ett tradlost café. Vi bor i Sollér. Det ligger pa norra sidan av on, mitt i bergen. Man maste cykla minst en halvtimme uppfor for att ta sig har ifran! Jag ar i klart battre form i ar jamfort med samma tid forra aret. Det ar roligare att trana nar man hanger med grabbarna!

Imorrn ar det sista dagen. Stakintervaller och cykel vantar sen blir det nagra lugnare dagar hemma i Uman.

Ryggont

av Björn Ferry

Jag har precis hunnit tvätta upp grejorna sen förra veckan och nu ska de ner i väskan igen. Imorgon seglar jag ner till Stockholm från Storumans flygplats och sen åker vi vidare på torsdag morgon till Mallorca och Sollér.

I fredags fick jag en krampattack i ryggen, samma sak i söndags. Nu känns det bättre men jag ska besöka den kompetente Christer Rådström i eftermiddag. Lite stretch och smek borde göra susen.

För övrigt så har Uman börjat resa sig ordentligt: 347,1 igår. Den som är intresserad kan ringa Pegeln på 0951-62021, vattennivån uppdateras var tionde sekund.

Leka OS

av Björn Ferry

Hemma igen efter att ha sprungit runt och lekt på Arlanda i två dagar. Jag körde brandbil med bravur! Det är kul att träffa aktiva från andra idrotter. 102 kilo Hans Olsson(störtlopp) gav ett starkt intryck som rökdykare!

Nu sitter jag vid skrivbordet i lägenheten och det är som vanligt en del att ta ikapp med post och mail och annat skit. Ska ut och klämma tempo imrogon och hoppas att jag får nån med mig.

 

Stockholm nästa

av Björn Ferry

Cykellägret börjar lida mot sitt slut, det har blivit runt 27 timmars träning. En bra start!

Imorrn åker vi till Stockholm för två dagars aktivitet med Sveriges olympiska kommitté, sen blir det Storuman en knapp vecka innan nästa läger på Mallorca!

Stjärtvärk

av Björn Ferry

Som vanligt blir man lite stel i baken i början av cykelsäsongen. Fem timmar igår känns. Jag och Nisse cyklade till ett kloster några mil öster om Palma. De hade, till vår besvikelse, inget fika att erbjuda, så vi rensade den lokala restaurangen på råvaror istället. Ägarinnan såg impad ut efter att vi slukat ett par kilo Paella!

Idag är det sämre väder, styrka och löpning ikväll. Sprintkungen Björn Lind ansluter på lördag.

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB