Skidskytteblogg

med Björn Ferry

Arkiv för September 2009

- Sida 1 av 1

Röj i stor träkåk!

av Björn Ferry

Har legat väldigt lågt sen operationen i torsdags. Idag kändes det bättre, så jag cyklade en timme på gymet i Stensele. Jag ligger på magnetmattan och läser Guillous senaste bok. Ska ta bort stygnen om tio dagar. Det blir lite halvpissig träning några veckor. Förhoppningsvis kan jag öka på farten när vi går på snö om en månad.

Roger Pontare och Lycksele Storband röjde hårt i Stensele kyrka i lördags. Det var kul, men mina miniatyrskinkor är anpassade efter mjukare sittunderlag..

Operation

av Björn Ferry

Imorgon bitti flyger jag till Stockholm för att spika ihop nyckelbenet.

Innan dess hoppas jag hinna se ”Flickan som lekte med elden” på bio. Försökte i söndags, men då var det FULLT på folkets hus i Storuman. Sist jag var där så var vi fyra stycken..

Guds förbannelse!

av Björn Ferry

Jag hann bara ner till Ruhpolding och varva upp farten på rullskidbanan innan olyckan var framme. Körde på en stav, tvärstopp och pang i asfalten. Nyckelbenet av på mitten. Normalt sett så läker ett nyckelben ihop av sig självt, hoppas att det funkar för mig med. Jag får dock räkna med minst två månader innan jag kan drämma i stavarna för fullt igen.

Givetvis känns det tungt just nu, men målet är att stå på start i Östersund första helgen i december.

Jag har försökt hitta nåt positivt i det här och det första som kom upp var att jag mest troligt sinkar den globala uppvärmningen. Europas koldioxidutsläpp borde minska en hel del då jag bara går på halvfart..

VM-guld!

av Björn Ferry

VM-guld till Heidi igår! Starkt jobbat!

Jag åker till Ruhpolding imorgon bitti. Kanske blir det ett möte med Heidi på Arlanda!

Det dök upp en fråga om mig i tv-programmet ”Vem vet mest?”. Killen som fick frågan svarade dessutom rätt. Blixtsnabbt! Det kändes stort.

Fredag

av Björn Ferry

Sämre form sista dagarna. Måste hålla igen lite så att jag hinner återhämta mig innan lägret som börjar nästa vecka. Heidi bryter VM idag!

Bastu med pappsen.

av Björn Ferry

Heidi är på väg till VM i Italien och Kalle G närmar sig Falun i bilen. Jag får klara mig själv en vecka framöver. Det blev hårda dagar med Kalle, vilodagen kom i rättan tid. Tog en bastu med pappsen nu på kvällen, skönt, han verkade laddad. Älgjakten brakar igång imorgon. Jag ska nog börja med det när jag blir stor. Den som inte jagar i Storuman anses vara lite konstig.

Magnus Hedman

av Björn Ferry

Kalle ligger i soffan och tar igen sig. Fem timmar i tålamodskrävande väder idag. När vi kom hem för att steka laxen så drabbades Storuman av det längsta strömavbrottet sen sextiotalet. Frustrerande.

För övrigt blev jag glad när jag såg att TV4 sparkade Magnus Hedman.

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB