Skidskytteblogg

med Björn Ferry

Arkiv för June 2010

- Sida 1 av 1

Örträsk

av Björn Ferry

Hemma igen efter midsommarfirande i Örträsk, pärlan vid Öreälven. Bröder med respektive, bebisar och nära släkt. Avspänt som vanligt. Jag lurade med mig Heidi och fadern på en skogsutflykt till Harastocksmyra, mamma är delägare i ett litet skifte om fem hektar. Hon har aldrig varit där. Det ligger ganska långt från det mesta, men skogen är det inget fel på. Aspen på bilden är en riktig bjässe!

Manfall

av Björn Ferry

Både Nisse och Fredrik har åkt hem med svullen hals. Vi andra åker härifrån efter lunch imorgon. Jag flyger till Stockholm över dagen på torsdag, lite reklmgrejer inför ”Superstars”. Sen blir det midsommarfirande i mammes hemby Örträsk.

Det blåser

av Björn Ferry

Vi tränar. Det blåser. Jag tycker att det rullar på bra för min del. Skotten sitter och jag får ner stavarna i marken ganska ofta och hårt.

Vi är de enda gästerna den här veckan. Känns lyxigt.

Skördaren avverkar för fullt hemma i Storuman. Det blir spännande att komma hem och se hur det blir!

Bröllopsyran i Stockholm når inte riktigt hit. Jo förresten, det är någon som har hissat en flagga utanför. Häftigt!

Paintball

av Björn Ferry

Carl Johan ska gifta sig senare i sommar. Igår eftermiddag ”rövade” vi bort honom och lekte krig några timmar. Roligt, men smärtsamt. Samtliga fick ett antal blåmärken på ryggen. Min erfarenhet som spaningsgruppbefäl i krigets Sollefteå kom väl till pass. Den som rör sig minst lever längst. Jag har dock väldigt svårt för att krypa nära marken. Det är nåt med anatomin.

Idag drar vi vidare till Ramundberget för att springa på fjället. Väderprognoserna ser blöta ut.

Östersund/Ramundberget

av Björn Ferry

Ska packa bilen och bege mig till Östersund för nästa träningsläger med laget. Först Östersund och sen vidare till Ramundberget, kommer hem igen den 24:e.

Träningen har rullat på rätt bra den senaste tiden. Jag avslutade träningsveckan igår med att röja i skogen fem timmar. Det gick fint. 102 i medelpuls.

Idag hade jag tänkt ta det väldigt piano, men jag fick nån form av abstinens och var tvungen att dra iväg och inventera ett hygge. Det såg bra ut.

Kungamedaljen

av Björn Ferry

Jag har fått medalj från kungen. Coolt! Lite som Hamilton.

Heidi har precis kommit hem från EM i Ryssland, silver i högern och brons i vänstern. Nu äter hon kall kyckling direkt från kylskåpet. Hon verkar hungrig.

Jag var hos pappsen och borrade i en tand idag. Det hade blivit lite karies på tresexan, medialt och lite distalt. Premolarerna är lyckligtvis borta sen länge.

Motvind

av Björn Ferry

Jag och Kalle möttes av en kraftig motvind den första timmen på dagens cykelpass, jag gjorde mitt bästa för att gömma mig bakom Kalles hälsenor. Det gick sådär.

Två pass imorgon. Kalle åker hem på söndag. Då ska jag röja en sväng och sen kolla in när Söderling bombar ner Nadal.

Sida 1 av 1
  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB